Calex Smart Outdoor Camera

Met de waterbestendige Smart Camera voor buiten kan je op afstand je huis en terrein in de gaten houden.

Artikelnummer

429261 

Verwachte levertijd

1 a 2 werkdagen

EAN

8712879146100  

€ 75,99 *
€ 69,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Productbeschrijving

 
 

Maak uw huis een stukje slimmer en beveilig deze met de Calex Smart Outdoor Camera. Mis niets rondom uw huis of terrein met deze waterdichte camera met ingebouwde bewegingssensor. Ontvang een melding wanneer en een beweging is gedetecteerd en kijk live mee op afstand.

 

åÊ

 

Eenvoudige bediening

 

De mini smart camera is eenvoudig te koppelen met de gratis app van Calex. Hiermee kijkt u rechtstreeks mee of kijkt u de opgenomen beelden terug van uw camera. De camera heeft een hoge beeldkwaliteit met nightvision en heeft een geheugen voor 24 uur beeldmateriaal. Naar wens is dit nog uit te breiden met een externe SD kaart.

 

Maakt u gebruik van meerdere smart home producten van Calex, dan kunt u deze tegelijkertijd bedienen in dezelfde app. Doordat dit slimme apparaat werkt via Wifi heeft u geen extra verbindings hub nodig. Het enige wat u nodig heeft is een werkende Wifi verbinding en de Calex app op uw smartphone of tablet. Met de bijgeleverde handleiding kunt u uw slimme producten eenvoudig koppelen en is uw huis een stuk slimmer in een aantal simpele stappen.

 

åÊ

 

Smart home collectie van Calex

 

Calex heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als de makers van sfeerlicht. Waar het Calex eerder is gelukt om functionele verlichting en decoratieve verlichting samen te voegen, hebben zij hier nu een extra dimensie aan toegevoegd. Naast sfeervolle slimme verlichting maakt Calex uw huis op meerdere manieren slim. Met slimme stekkers, sensoren en camera‰Ûªs maken ze het mogelijk uw huis slimmer te maken en het leven een stukje makkelijker.

 

åÊ

 

Wat u moet weten over deze smart home camera

 

  • Slimme camera voor buiten

  • Verbinding via Wifi

  • Waterbestendig en hiermee geschikt om buiten te plaatsen

  • Kijk live mee of tot 24 uur terug via de Calex app

  • Ontvang een melding bij een bewegingsdetectie

  • Hoge beeldkwaliteit, ook 's nachts (nightvision)

  • 24 uur geheugen, uitbreidbaar met SD kaart

  • Let op: Dit artikel is alleen geschikt voor 2.4 GHz Wifi netwerken.


  •  
Laatst bekeken producten
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

 
Powered By IstosMedia - SmartVerlichting.com © 2018 - 2021