KlikAanKlikUit Premium Line met Zigbee

Creëer binnen een handomdraai de juiste sfeer voor elke gelegenheid met de nieuwe Premium Line producten. Fantaseer, creëer en controleer de verlichting vanaf de bank. Bedien de verlichting eenvoudig met de gratis KlikAanKlikUit app voor uw smartphone of tablet. Zo heeft u altijd en overal controle over de verlichting.

Binnen de Premium Line kan onderscheid worden gemaakt in de volgende categorieën:

  • Draadloze led lampen
  • Draadloze led spots
  • Afstandsbedieningen
  • Control stations
  • Sensoren


De Premium Line omvat de nieuwste KlikAanKlikUit producten op basis van het Zigbee protocol. Dit betekent dat deze producten op basis van tweeweg communicatie werken en compatibel zijn met enkele andere Smart Home merken.

Tijdens de donkere dagen kun je wel wat extra verlichting gebruiken. Met de slimme lampen van de Premium Line creëer je binnen een handomdraai de juiste sfeer voor elke gelegenheid. Creëer, speel met kleur en controleer de verlichting vanaf de bank. Bedien de verlichting eenvoudig met de gratis KlikAanKlikUit app voor je smartphone of tablet. Daarnaast koppel je de lampen gemakkelijk aan de sensoren om de verlichting automatisch aan- en uit te laten gaan, voor ultiem gemak en een veilig gevoel. Zo heb je altijd en overal controle over de verlichting.

Gebruik de Premium Line producten ook met de Amazon Echo, de slimme speaker van Amazon, en maak je huis nog slimmer. Zo zullen de Premium Line lampen niet alleen gemakkelijk te bedienen zijn met een afstandsbediening, maar ook met je stem. Vraag bijvoorbeeld vanaf de bank aan Alexa of zij jouw lampen aan- en uitschakelt. Lees hier meer over de mogelijkheden met Alexa.

Ontdek hieronder de eindeloze mogelijkheden van o.a. in kleur aanpasbare verlichting, tweeweg communicatie en brede compatibiliteit met andere merken zoals Philips Hue, Ikea Trådfri en Osram Lightify.
Vragen over de Premium Line? Hier vind je antwoord op alle veelgestelde vragen.

  Team SmartVerlichting     17-11-2021 15:45
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

  Powered By IstosMedia - SmartVerlichting.com © 2018 - 2021