Welke Smart Home bedieningsmogelijkheden zijn er?

Welke Smart Home bedieningsmogelijkheden zijn er?

Bediening met smartphone/tablet:

Met een Zigbee Control station, Gateway of Bridge programmeert en bestuurt u alle Zigbee apparaten van de samenwerkende partners. De Smart Friends Box en de Hue Bridge is Zigbee 3.0 compatibel.

Zigbee is een draadloos overdrachtsprotocol dat apparaten van verschillende fabrikanten met elkaar verbindt. Hierdoor is een centrale besturing van de verlichting mogelijk. Hierin kunnen bijvoorbeeld ook rolluiken, verwarmingen en alarminstallaties worden geïntegreerd.

Alle Paulmann Smart Home Zigbee producten kunnen aan de Smart Friends BOX worden aangeleerd. Bediening is zowel mogelijk met de Smart Friends app als met een Smart Home Zigbee afstandsbediening.

Automatiseer je verlichting of creëer lichtscenes geheel naar wens.
Combineer Premium Line ledlampen van KlikAanKlikUit met de Z1(S) Zigbee Control Station en bestuur al je Premium Line producten* eenvoudig draadloos met je smartphone of tablet.

Al langer een KlikAanKlikUit gebruiker? Geen probleem, met de ICS-2000 Control Station bestuur je namelijk alle KlikAanKlikUit producten.** Zo bedien je al je KlikAanKlikUit Start Line (433 MHz), Plus Line (868 MHz) en Premium Line producten eenvoudig met de KlikAanKlikUit app.

*Compatibel met alle KlikAanKlikUit Premium Line producten. Deze zijn te herkennen aan de letter Z aan het begin van de productnaam (zoals ZYCT-202).
**Compatibel met alle KlikAanKlikUit producten met het automatisch codesysteem.
Deze zijn te herkennen aan de letter A of Z aan het begin van de productnaam (zoals ACM-300, ZYCT-202 etc.).

 

Bediening zonder smartphone/tablet:

Dim of schakel je verlichting met slechts één druk op de knop. Combineer de afstandsbediening met een Smart ledlamp naar keuze en pas de helderheid van je lamp(en) eenvoudig aan om het gewenste verlichtingseffect te creëren.

  Team SmartVerlichting     05-08-2021 16:45
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

  Powered By IstosMedia - SmartVerlichting.com © 2018 - 2021