Woox

WOOX is een populair merk voor Smart IoT- en AI-producten, hoogwaardige slimme oplossingen, gebruiksvriendelijke producten voor thuisgebruikers tegen een betaalbare prijs.
Onze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en om het huis slimmer, veiliger en energiezuiniger te maken.

WOOX is een strategische partner voor 's werelds snelgroeiende Smart Home Cloud-provider TUYA Smart.
Alle WOOX-apparaten worden "aangedreven door TUYA" -apparaten die de WOOX-apparaten compatibel maken met alle andere TUYA-producten over de hele wereld.

Alle WOOX-producten zijn klaar voor de detailhandel, verpakt in een aantrekkelijke WOOX-lay-outverpakking inclusief meertalige handleidingen
die de installatie van elk WOOX-apparaat tot een "fluitje van een cent" maken.

WOOX-apparaten hebben een zeer gebruiksvriendelijke bediening en kunnen gemakkelijk verbonden worden met de WOOX Home-app, die gebruikers kunnen downloaden en installeren vanuit de Google Playstore of Apple Appstore. Het downloaden en gebruiken van de WOOX Home is gratis.

Ons WOOX-portfolio bestaat uit drie hoofdcategorieën:

STROOM, VERLICHTING en VEILIGHEID.

Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd door ons eigen fabrieksteam in Shenzhen, China.
In Europa is ons belangrijkste logistieke- en ondersteuningscentrum gevestigd in Zundert, Nederland.
Het woox portifolio bestaat inmiddels uit ruim 50 verschillende producten

WiFi en Zigbee:

WOOX-portfolio bevat op WiFi gebaseerde producten die u rechtstreeks op uw WiFi-router kunt aansluiten en we hebben op Zigbee gebaseerde producten waarvoor een Zigbee-gateway nodig is
om de apparaten met uw netwerk te verbinden. De Zigbee-gateway wordt ook geleverd door WOOX, maar is niet altijd nodig als u thuis een Zigbee-gateway van een ander merk heeft., De WOOX Zigbee-apparaten kunnen ook verbinding maken met de meeste andere Zigbee 3.0-gateways.