Smart Home / Smart Things /

Calex Mini Smart Camera via WiFi en Smartphone

Calex Mini Smart Camera via WiFi en Smartphone Calex Mini Smart Camera via WiFi en Smartphone Calex Mini Smart Camera via WiFi en Smartphone Calex Mini Smart Camera via WiFi en Smartphone
Calex Mini Smart Camera via WiFi en Smartphone Calex Mini Smart Camera via WiFi en Smartphone Calex Mini Smart Camera via WiFi en Smartphone Calex Mini Smart Camera via WiFi en Smartphone
Calex Mini Smart Camera via WiFi en Smartphone
Mis niets meer met de handzame mini camera voor in huis. De Calex Mini Smart Camera via WiFi laat je op afstand meekijken in de ruimte waar deze geplaatst is.

Artikelnummer

429260

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 42,99
€ 39,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Maak uw huis een stukje slimmer en beveilig deze met de Calex Mini Smart Camera. Mis niets in huis met deze compacte camera met ingebouwde bewegingssensor. Ontvang een melding wanneer en een beweging is gedetecteerd en kijk live mee op afstand.

Eenvoudige bediening

De mini smart camera is eenvoudig te koppelen met de gratis app van Calex. Hiermee kijkt u rechtstreeks mee of kijkt u de opgenomen beelden terug van uw camera. De camera heeft een hoge beeldkwaliteit met nightvision en heeft een geheugen voor 24 uur beeldmateriaal. Naar wens is dit nog uit te breiden met een SD geheugenkaart.

Maakt u gebruik van meerdere smart home producten van Calex, dan kunt u deze tegelijkertijd bedienen in dezelfde app. Doordat dit slimme apparaat werkt via Wifi heeft u geen extra verbindings hub nodig. Het enige wat u nodig heeft is een werkende Wifi verbinding en de Calex app op uw smartphone of tablet. Met de bijgeleverde handleiding kunt u uw slimme producten eenvoudig koppelen en is uw huis een stuk slimmer in een aantal simpele stappen.

Smart home collectie van Calex

Calex heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als de makers van sfeerlicht. Waar het Calex eerder is gelukt om functionele verlichting en decoratieve verlichting samen te voegen, hebben zij hier nu een extra dimensie aan toegevoegd. Naast sfeervolle slimme verlichting maakt Calex uw huis op meerdere manieren slim. Met slimme stekkers, sensoren en camera’s maken ze het mogelijk uw huis slimmer te maken en het leven een stukje makkelijker.

Wat u moet weten over deze smart home camera

  • Slimme camera voor binnen
  • Hoge beeldkwaliteit 1080p HD, ook 's nachts (nightvision)
  • Verbinding via Wifi
  • Overal te plaatsen dankzij het compacte formaat
  • Kijk live mee of kijk beelden terug via de Calex app
  • Ontvang een melding bij een bewegingsdetectie
  • 24 uur geheugen, uitbreidbaar met SD kaart
  • Let op: Dit artikel is alleen geschikt voor 2.4 GHz Wifi netwerken.

 

Maat en Gewicht


Netto Gewicht 96 gram
Lengte 53 mm
Hoogte 110 mm
Wijdte 32 mm
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

  Powered By IstosMedia - SmartVerlichting.com © 2018 - 2021