Smart Home / Smart Sensoren /

Calex Smart Bewegingssensor

Calex Smart Bewegingssensor
Calex Smart Bewegingssensor
Maak uw huis een stukje slimmer en beveilig deze met de Calex Smart bewegingssensor voor binnen. Plaats deze slimme sensor waar u ook maar wilt en krijg een melding wanneer deze af gaat.

Artikelnummer

429218

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 22,95
€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Productbeschrijving

Maak uw huis een stukje slimmer en beveilig deze met de Calex Smart bewegingssensor voor binnen. Plaats deze slimme sensor waar u ook maar wilt en krijg een melding wanneer deze af gaat. Koppel de sensor met andere slimme apparaten en laat deze reageren wanneer een deur of raam wordt geopend.

Eenvoudige bediening

De smart home sensor is eenvoudig te koppelen en te bedienen met de gratis app van Calex. Deze app maakt het mogelijk om scenario‰Ûªs te bepalen en deze te koppelen met andere smart home producten, zoals verlichting of sirenes. Zo maakt u het mogelijk dat er een alarm afgaat of dat de verlichting in een ruimte aan gaat bij het detecteren van een beweging.

Maakt u gebruik van meerdere smart home producten van Calex, dan kunt u deze tegelijkertijd bedienen in dezelfde app. Doordat dit slimme apparaat werkt via Wifi heeft u geen extra verbindings hub nodig. Het enige wat u nodig heeft is een werkende Wifi verbinding en de Calex app op uw smartphone of tablet. Met de bijgeleverde handleiding kunt u uw slimme producten eenvoudig koppelen en is uw huis een stuk slimmer in een aantal simpele stappen.

Wilt u wel de voordelen van smart home verlichting, maar wilt u deze liever niet bedienen met een app? Het is ook mogelijk om deze smart home stekker aan te sluiten op de smart home diensten van Amazon Alexa of Google Home, zodat u deze met uw stem kunt bedienen.

Hulp nodig bij het aansluiten? Bekijk hier de handige video handleiding

Smart home collectie van Calex

Calex heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als de makers van sfeerlicht. Waar het Calex eerder is gelukt om functionele verlichting en decoratieve verlichting samen te voegen, hebben zij hier nu een extra dimensie aan toegevoegd. Naast sfeervolle slimme verlichting maakt Calex uw huis op meerdere manieren slim. Met slimme stekkers, sensoren en camera‰Ûªs maken ze het mogelijk uw huis slimmer te maken en het leven een stukje makkelijker.

Wat u moet weten over deze smart home sensor

  • Slimme bewegingssensor voor meerdere toepassingen
  • Overal binnenshuis te gebruiken
  • Geleverd inclusief batterij
  • Eenvoudig te koppelen aan smart home producten
  • Te bedienen via Wifi met gratis app
  • Werkt met Amazon Alexa en Google Home
  • Te monteren via schroeven, plakken of met de magnetische achterwand
  • Let op: Dit artikel is alleen geschikt voor 2.4 GHz Wifi netwerken.
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

  Powered By IstosMedia - SmartVerlichting.com © 2018 - 2021