Smart Home / Smart Things /

Calex Smart Powerplug

Calex Smart Powerplug Calex Smart Powerplug
Calex Smart Powerplug Calex Smart Powerplug
Calex Smart Powerplug
Sluit deze smart powerplug voor EU aan op niet-slimme elektrische apparaten zoals tafellampen, ventilatoren en tv's om ze op afstand of ingestelde tijden te kunnen bedienen.

Artikelnummer

429198

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 14,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Sluit deze smart powerplug voor EU aan op niet-slimme elektrische apparaten zoals tafellampen, ventilatoren en tv's om ze op afstand of ingestelde tijden te kunnen bedienen. Stel eenvoudig timers in installeer scenario's om je wooncomfort smart en intuÌøtief te maken. Bediening is via wifi en met de gratis Calex app. Eenmaal overtuigd van het gemak, wil je niets anders meer!

De Calex Smart Powerplug is een slimme stekker waarmee je een lamp of ander elektrisch apparaat slim maakt. Deze stekker communiceert via wifi met de Calex app op je smartphone of tablet. Hiermee schakel je een gekoppeld apparaat in of uit, maar stel je ook tijdschema's in. Daarnaast gebruik je de app om scenario's in te stellen met andere Calex producten in jouw huis. Voor nog meer gemak koppel je de slimme stekker aan Google Home of Alexa. Hierna werkt de stekker ook samen met slimme apparaten van andere merken. Bovendien is de Smart Powerplug na deze koppeling ook met je stem te bedienen.

Specificaties

Eigenschappen

Verbinding via wifi
Eenvoudige installatie
Gebruiksklaar in 3 simpele stappen
Maximaal te belasten met 3600 Watt

Kenmerken

Product ID 429198
Categorie Smarthome

Maat en Gewicht

Netto Gewicht 90 gram
Lengte 55 mm
Hoogte 59 mm
Wijdte 55 mm

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

  Powered By IstosMedia - SmartVerlichting.com © 2018 - 2021