Smart Home / Smart Things /

Calex Smart Sirene

Calex Smart Sirene Calex Smart Sirene Calex Smart Sirene
Calex Smart Sirene Calex Smart Sirene Calex Smart Sirene
Calex Smart Sirene
Calex

Artikelnummer

429210

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 25,95
€ 23,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Gebruik deze sirene met LED-ring als deurbel of als een melding of waarschuwing voor programmeerbare scenario's. Vergroot de mogelijkheden door andere accessoires toe te voegen, zoals de bewegingssensor of de deur / raamsensor.


Maak uw huis een stukje slimmer en beveilig deze met de Calex Smart Sirene. Koppel deze slimme sirene aan een beweging- of deur/raamsensor en gebruik deze als deurbel of als alarm. Met verschillende geluidsniveaus tot maximaal 110dB past u deze eenvoudig aan, aan de toepassing.


De Calex multisound sirene slaat meteen alarm als er ergens beweging wordt gedetecteerd. De geluiden die de sirene maakt kun je per situatie instellen: er zijn zes tonen beschikbaar. Laat bijvoorbeeld een bel afgaan als overdag de toegangsdeur wordt geopend en kies een hard piepend geluid voor wanneer iemand 's nachts de deur opent of sluit.


De belangrijkste specificaties:
‰Ïӕü Spraakservice Alexa / GoogleAssistant
‰Ïӕü IFTTT
‰Ïӕü De sirene is compatibel Calex Smart WiFi producten
‰Ïӕü Eenvoudig te beheren met de Calex smart app
‰Ïӕü Zes verschillende tonen
‰ÏӕüGeluid tot 110dB
‰Ïӕü Sabotageproof met AES 128-bits encryptie
‰Ïӕü CE / FCC


Voordelen van de Calex smart home wifi producten:
Calex is inmiddels veel meer dan alleen een fabrikant van verlichting. Het bedrijf wordt steeds meer een belangrijke speler op het vlak van smart home. Calex ontwikkelde sensoren, afstandsbedieningen, smart powerplugs en vele andere producten om de Calex lampen op andere manieren bedienbaar te maken dan bij verlichting normaal gesproken het geval is. De lampen in huis bedienen met een app, via wifi, is tegenwoordig heel normaal. De mogelijkheden hiervoor worden bovendien steeds uitgebreider.


Het gebruik van de Calex wifi producten brengt zeker een aantal voordelen met zich mee. Zo heb je geen basisstation nodig, zijn ze goedkoper dan de ZigBee of bluetooth lampen, en werkt het systeem uitstekend samen met IFTTT Google Assistent en Amazon Alexa. Met een zeer gebruiksvriendelijke, Nederlandstalige(!) app en een breed assortiment aan producten die met elkaar gecombineerd kunnen worden (denk aan beveiligingsproducten) zul je niet worden teleurgesteld als je producten van Calex aanschaft.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

  Powered By IstosMedia - SmartVerlichting.com © 2018 - 2021