Smart Home / Smart Things /

Calex Smart Stekkerdoos + USB

Calex Smart Stekkerdoos + USB Calex Smart Stekkerdoos + USB Calex Smart Stekkerdoos + USB
Calex Smart Stekkerdoos + USB Calex Smart Stekkerdoos + USB Calex Smart Stekkerdoos + USB
Calex Smart Stekkerdoos + USB
Maak uw huis een stukje slimmer met de Calex Smart Stekkerdoos + USB. Deze slimme stekkerdoos uit de smart home collectie van Calex tovert ieder elektrisch apparaat om tot een slim apparaat.

Artikelnummer

429228

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 39,95
€ 36,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Maak uw huis een stukje slimmer met de Calex Smart Stekkerdoos + USB. Deze slimme stekkerdoos uit de smart home collectie van Calex tovert ieder elektrisch apparaat om tot een slim apparaat. Koppel uw televisie, koffiezetapparaat of uw verlichting en bestuur deze via Wifi met de handige app van Calex. Met de USB poorten kunt u tegelijkertijd uw telefoon opladen.

Eenvoudige bediening

Met de gratis Calex app kunt u zeer eenvoudig uw smart home artikelen van Calex besturen. Electrische apparaten in- of uitschakelen, timers instellen of een volledig scenario maken. De app in combinatie met deze stekkerdoos maakt het mogelijk om meerdere apparaten tegelijk te besturen.

Doordat dit slimme apparaat werkt via Wifi heeft u geen extra verbindings hub nodig. Het enige wat u nodig heeft is een werkende Wifi verbinding en de Calex app op uw smartphone of tablet. Met de bijgeleverde handleiding kunt u uw slimme producten eenvoudig koppelen en is uw huis een stuk slimmer in een aantal simpele stappen.

Wilt u wel de voordelen van smart home verlichting, maar wilt u deze liever niet bedienen met een app? Het is ook mogelijk om deze smart home stekker aan te sluiten op de smart home diensten van Amazon Alexa of Google Home, zodat u deze met uw stem kunt bedienen.

Hulp nodig bij het aansluiten? Bekijk hier de handige video handleiding

Smart home collectie van Calex

Calex heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als de makers van sfeerlicht. Waar het Calex eerder is gelukt om functionele verlichting en decoratieve verlichting samen te voegen, hebben zij hier nu een extra dimensie aan toegevoegd. Naast sfeervolle slimme verlichting maakt Calex uw huis op meerdere manieren slim. Met slimme stekkers, sensoren en camera‰'s maken ze het mogelijk uw huis slimmer te maken en het leven een stukje makkelijker.

Wat u moet weten over deze smart home powerplug

  • Slimme stekkerdoos met randaarde en 2 USB poorten
  • Maakt uw elektrische apparaten slim
  • Te bedienen via Wifi met gratis app
  • Eenvoudig te koppelen en te besturen
  • Werkt met Amazon Alexa en Google Home
  • Kabel lengte van 1,8 meter
  • Let op: Dit artikel is alleen geschikt voor 2.4 GHz Wifi netwerken

  •  

Eigenschappen

Verbinding via wifi
Eenvoudige installatie
Bestuurt max. 6 apparaten

Maat en Gewicht

 

Netto Gewicht 642 gram
Lengte 350 mm
Hoogte 40 mm
Wijdte 60 mm

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

  Powered By IstosMedia - SmartVerlichting.com © 2018 - 2021