Titel Caliber Smart Light dimmer Caliber Smart Light dimmer Caliber Smart Light dimmer
Titel Caliber Smart Light dimmer Caliber Smart Light dimmer Caliber Smart Light dimmer
Caliber Smart Light dimmer
Smart verlichting is perfect te dimmen zonder ‘flikkeren’ van het licht. Waar de meeste slimme verlichting tot 10% kan dimmen, zijn de lampen van Caliber Smart Light collectie tot wel 1% te dimmen.

Artikelnummer

HBT-dimmer

Verwachte levertijd

3 dag(en)

€ 19,95
€ 18,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Smart lights zijn niet te dimmen via een traditionele wanddimmer. Maar dan kan wel heel gemakkelijk via de app. Wil je jouw slimme verlichting liever niet via de app bedienen? Gebruik dan de smart light draadloze dimmer-schakelaar. Deze dimmer maakt via het ‘Bluetooth Low Energy Mesh’-netwerk verbinding met de verlichting. Hiervoor heb je geen Wi-Fi signaal nodig. Met de dimmer dim je uiteraard de lichten, maar je kunt ook de slimme verlichting aan- of uitschakelen en van kleur laten veranderen.

Koppel de dimmer via de app aan de slimme verlichting en bedien ze vervolgens zonder dat er een gekoppelde smartphone of tablet in de buurt hoeft te zijn. Zo kunnen ook mensen die geen toegang hebben tot de app gemakkelijk de lichten bedienen. Denk bijvoorbeeld aan de schoonmaak(st)er. Leg hem ergens goed in het zicht. Toch aan de wand? Bevestig hem met dubbelzijdige tape aan de muur, zodat je niet hoeft te boren.

Altijd en overal te bedienen via smartphone of tablet

Wil je buitenshuis de smart lights bedienen? Dan heb je internet nodig. Met behulp van de Caliber Smart Light Gateway maakt het Bluetooth Mesh netwerk via Wi-Fi verbinding met het internet. Hierdoor kun je jouw smart light vanaf elke gewenste plek bedienen, ook buitenshuis. Denk bijvoorbeeld aan je vakantieadres of tijdens een avondje uit. Hoe werkt dat precies?

- Installeer de gratis Caliber Smart Home app en verbind de gateway.
- Koppel daarna de gewenste smart light via deze gateway.
- Door de gateway maakt het Bluetooth Mesh netwerk via Wi-Fi verbinding met het internet en kun je de smart lights bedienen waar je ook bent.
 

Daarnaast maak je zo optimaal gebruik van Caliber Smart Home app. Zo kun je alle smart verlichting automatisch laten inschakelen bij zonsondergang en uitschakelen bij zonsopgang. Of laat de slimme verlichting automatisch aanspringen wanneer je in de buurt van je woning komt of juist doven als je weggaat. Dat is niet alleen handig, maar ook nog eens goed voor het milieu. Natuurlijk kun je in de app de geïnstalleerde lampen delen met bijvoorbeeld jouw familie of vrienden, zodat iedereen de slimme verlichting kan bedienen.

Slimme lampen, slim systeem


Slimme lampen, slim systeem! Wanneer je meerdere Caliber Smart Light items combineert, wordt er een ‘Bluetooth Low Energy Mesh’ netwerk gecreëerd. Hoe werkt dit Mesh netwerk precies?

- De gateway moet binnen je WiFi bereik zijn.
- Van de gekoppelde items wordt één toestel wordt als ‘master’ toegewezen.
- Vanuit daar wordt het Bluetooth signaal naar het volgende apparaat doorgegeven en zo weer verder.

Zo kunnen producten binnen het Bluetooth Mesh netwerk werken zonder dat binnen het bereik van het WiFi signaal zijn. Zolang de Gateway zich binnen je WiFi signaal bevindt zijn de Caliber Smart Light vanaf elke gewenste plek, waar ter wereld, thuis te bedienen.
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

  Powered By IstosMedia - SmartVerlichting.com © 2018 - 2021