Het is lente, tijd om de tuinverlichting weer aan te brengen

Het is lente, tijd om de tuinverlichting weer aan te brengen

Dankzij de 24 volt gelijkspanning bieden de LED-armaturen voor buiten maximale veiligheid voor mens en dier, zijn ze absoluut weerbestendig en kunnen ook zonder vakkennis worden geïnstalleerd: Kabels, armaturen en toebehoren worden eenvoudig samengevoegd.

Verschillende tuin verlichting sets zijn verkrijgbaar bij SmartVerlichting.com neem bijvoorbeeld de Plug & Shine startsets Plantini, Pike of Sting van Paulmann. Deze zijn met extra spots, lichtobjecten of vijververlichting uit te breiden. Let hierbij op dat het totale vermogen van de lampen niet het vermogen van de transformator overschrijd.

Basisset grondpen Sting Basisset spot Pike Zigbee Basisset grondpen Sting
De grondinbouwspots zorgen voor decoratieve warmwitte lichtpunten in weg- of terrasafbakeningen. Deze startset bevat drie armaturen, een stekkertrafo en een verbindingskabel met drie aansluitbussen, en kan dus geheel naar wens worden uitgebreid.
 
De startset Pike ZigBee bestaande uit drie RGBW grondpennen, trafo en verbindingskabel biedt u een ideale instap in de buitenverlichting. De vast ingebouwde LED-modules bieden naar wens gekleurd of wit licht heel comfortabel met ZigBee.
 
De basisset Sting bestaande uit drie grondpennen,
trafo en verbindingskabel biedt u een ideale instap in de buitenverlichting. De pennen zijn ideaal voor het verlichten van planten of voorwerpen. Ze kunnen afzonderlijk worden gericht en zijn absoluut weerbestendig.
99,- 195,- 167,-
BESTELLEN BESTELLEN BESTELLEN


De Plug & Shine vijverlamp zorgt ook onder water voor warmwitte lichteffecten. Een metalen schijf die door de vulling met kiezel of zand onzichtbaar wordt, houdt de spot in positie.

 

  Team SmartVerlichting     02-04-2022 15:30
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

  Powered By IstosMedia - SmartVerlichting.com © 2018 - 2021