Indien u bij ons een bestelling plaatst kunt u de levering van uw bestelling volgen via email en Track&Trace. Ook als u ingelogd bent op uw account kunt u de status van uw bestelling zien. De prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Gegevens-, prijs- en modelwijzigingen voorbehouden.

Verzendkosten Nederland

De bezorging van pakketten vindt plaats van maandag t/m zaterdag. Bij verzending van de door u bestelde producten maken wij gebruik van bezorging door DHL, PostNL en DPD. Tijdens het afrekenproces kunt u aangeven van welke wijze van verzenden u gebruik wilt maken:

–    Bezorging van pakket met Track&Trace op een DHL pakket-locatie bij u in de buurt: € 3,95
(geef eventueel aan bij opmerkingen welk pakketpunt uw voorkeur heeft)
–    Bezorging van pakket met DHL Track&Trace op huisadres: € 4,95
–    Bezorging van pakket met PostNL Track&Trace op huisadres: € 5,75
–    Ophalen in Haarlem volgens afspraak, gratis

Op afspraak kunt u uw bestelling ophalen, dit dient u dan tijdens het bestelproces te selecteren. In Nederland wordt één poging gedaan om het pakket te bezorgen. Als uitreiking aan de deur of bij een van de buren niet mogelijk is, kan het poststuk tot één week daarna op een pakket-locatie bij u in de buurt worden afgehaald.

DHL
DPD

Verzendkosten België

Verzending naar België duurt gemiddeld een dag langer dan verzending binnen Nederland en levertijd genoemd bij de producten.
Bezorging van pakket met Track&Trace op huisadres: € 7,95.

Versandkosten Deutschland

Der Versand nach Deutschland dauert durchschnittlich einen Tag länger als der Versand innerhalb der Niederlande und die mit den Produkten angegebene Lieferzeit.
Lieferung des Pakets mit Track & Trace an die Heimatadresse: € 7,95