Levering en Verzendkosten

Indien u bij ons een bestelling plaatst kunt u het bestelproces volgen via email. Ook als u ingelogd bent op uw account kunt u de status van uw bestelling zien, Prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Gegevens-, prijs- en modelwijzigingen voorbehouden. Minimaal 12 maanden fabrieksgarantie.Verzendkosten Nederland

Bij verzending van de door u bestelde producten maken wij in de meeste gevallen gebruik van bezorging door PostNL, maar daarnaast ook DPD en DHL.

  • Bezorging pakketten van maandag t/m zaterdag.
  • Bezorging van pakket met Track&Trace op huisadres: € 4,95
  • Bezorging van pakket met Track&Trace op een pakket depot bij u in de buurt: € 4,50

In Nederland worden maximaal twee pogingen gedaan om het pakket te bezorgen. Als uitreiking aan de deur of bij een van de buren niet mogelijk is, kan het poststuk tot drie weken daarna op een pakket-locatie bij u in de buurt worden afgehaald.

Verzendkosten België

Verzending naar België duurt gemiddeld een dag langer dan verzending binnen Nederland en levertijd genoemd bij de producten.
Kosten EUR 9,95.

Verzendkosten Deutschland

Der Versand nach Deutschland dauert durchschnittlich einen Tag länger als der Versand innerhalb der Niederlande und die mit den Produkten angegebene Lieferzeit.
Preis 9,95 EUR.

Volg ons ook op social media: