SmartVerlichting.com bestaat sinds 2018 en is een website van het bedrijf SmartVerlichting gevestigd in Haarlem, met een groot aanbod van verlichtingssystemen met de nadruk op slimme verlichting. Slimme verlichting is verlichting wat aangestuurd kan worden met een smartphone, tablet of afstandsbediening en is een sterk groeiende markt. Op dit moment is het meer dan een trend en zie je dat steeds meer mensen iets op dit gebied kopen en soms hun hele huis ermee vol maken.

Bij Smartverlichting.com waarderen we de feedback van onze klanten enorm. We moedigen onze klanten aan om hun ervaringen te delen door reviews achter te laten op onze website en andere platforms zoals WebwinkelKeur. Deze reviews helpen niet alleen andere klanten bij het maken van weloverwogen beslissingen, maar stellen ons ook in staat om continu onze producten en diensten te verbeteren. Of het nu gaat om lof voor onze klantenservice, het delen van tips voor het gebruik van slimme verlichting of suggesties voor verbetering, we luisteren naar elke review en streven ernaar om uw ervaring bij Smartverlichting.com zo positief mogelijk te maken.

Bekijk onze reviewpagina.

Wij streven ernaar om het bestel en betaalproces voor de klant zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze website probeert kort en bondig de juiste informatie omtrent de producten te geven en overbodige informatie achterwege te laten. Mocht u eerst meer informatie willen over bijvoorbeeld de uitwisselbaarheid van verschillende producten, neemt u dan contact met ons op, bij voorkeur per E-mail of via de contact pagina.

Bij Smartverlichting.com hebben we een selectie van kwalitatief en toonaangevende merken op het gebied van slimme verlichting. Van Paulmann tot Woox tot Philips Hue, we streven ernaar om onze klanten alleen de beste en meest betrouwbare merken aan te bieden. Elk merk heeft zijn eigen unieke kenmerken en innovatieve technologieën, zodat u de perfecte slimme verlichtingsoplossing kunt vinden die past bij uw behoeften en wensen. Of u nu op zoek bent naar kleurrijke ambiance, energiezuinige functionaliteit of naadloze integratie met uw slimme thuisnetwerk, wij hebben het allemaal. Verken ons assortiment en ontdek de wereld van slimme verlichting met vertrouwde en gerenommeerde merken die uw huis transformeren in een slimme en stijlvolle leefruimte.

Bekijk de hier merken die wij verkopen.

Bij Smartverlichting.com geloven we in het delen van inspiratie, tips en nieuws over slimme verlichting via onze sociale mediakanalen. Volg ons op platforms zoals Instagram, en Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten, trends en aanbiedingen. Ontdek hoe slimme verlichting uw leven kan verbeteren en laat u inspireren door onze community van verlichtingsliefhebbers. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte verlichtingsoplossing voor uw huis. Sluit u aan bij onze sociale mediagemeenschap en laat uw huis stralen met slimme verlichting!

Volg ons ook op social media:

SmartVerlichting is de handelsnaam en de naam van de website die eigendom is van en beheerd wordt door IstosMedia, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 62523023.

SmartVerlichting.com
Narcisplantsoen 79
2015 AK  Haarlem
Tel. 023 369 0126 (12-18u)

www.istosmedia.nl
KvK Amsterdam: 62523023
BTW-nr: NL001538754B74