Merken /

Philips

De naam Philips is al sinds 1891 synoniem met hoogwaardige, betrouwbare, innovatieve technologie die het leven van mensen verrijkt.

Philips Hue heeft slimme verlichting voor elke woning, dus iedereen kan bijzondere momenten creëren met licht en automatische lichtroutines instellen. Ga aan de slag met Philips Hue zoals jij het wil: via Bluetooth of met een Hue Bridge. En geen zorgen, zelfs als je begint met een systeem dat via Bluetooth wordt geregeld, kunt je later altijd nog een Hue Bridge toevoegen.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Het merk Philips is in licentie gegeven aan Signify, wereldleider op het gebied van verlichting, voor verlichtingsproducten en -diensten. Philips is de primaire merknaam van Signify voor lampen, armaturen en andere verlichtingsproducten voor professionals en consumenten.

De producten van Signify die de merknaam Philips dragen, bestrijken het volledige spectrum van verlichtingstoepassingen, van verlichting voor thuis, op kantoor en in de industrie, tot straatverlichting, verlichting voor de tuinbouw, sportverlichting, en nog veel meer.


Laatst bekeken producten

  Powered By IstosMedia
SmartVerlichting.com © 2018 - 2022