Retourneren
Mocht een artikel niet naar wens zijn of dat uw aankoop toch niet helemaal is wat je ervan had verwacht, dan kunt u het product naar ons terugsturen of ruilen. Gebruik hierbij indien mogelijk de verzendoos en verpakking waarmee u het product ontvangen hebt, zodat het product goed retour komt.
Indien u tijdens het bestellen een account bij ons heeft aangemaakt kunt u de artikelen eenvoudig in uw account retour melden. Mocht u geen account hebben, zend ons dan eerst een e-mail met daarin ordernummer, de klacht van het product.

Voorwaarden

  • U heeft op aankopen een zichttermijn van 14 dagen.
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Verzegelde producten ook verzegeld (ongebruikt) retourneren.
  • Vul het formulier Retouraanvraag zo volledig mogelijk in.

Kosten retourneren
Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending worden snel gerestitueerd en in ieder geval binnen 14 dagen nadat wij de zending retour hebben ontvangen. De verzendkosten voor de retourzending komt voor rekening van de klant, tenzij het een fout van SmartVerlichting.com betreft. Wij brengen de verzendkosten voor de heenzending in mindering op het terug te betalen bedrag, tenzij het een fout van SmartVerlichting.com betreft. Natuurlijk kunt u ook de retournering bij ons afgeven in Haarlem.

Indien wij de retourzending niet binnen 14 dagen ontvangen hebben, dan wachten wij tot wij het artikel ontvangen hebben of tot u kunt aantonen dat het artikel is retour gezonden.

Kosten annuleren
Annuleren kan kosteloos totdat de zending bij ons de deur is uit gegaan. Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending worden snel gerestitueerd en in ieder geval binnen 14 dagen nadat wij de melding hebben ontvangen.

Artikelen die je niet kunt retourneren
Sommige producten kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling nog intact is. Verder kunnen persoonlijke (op maat gemaakte) producten niet geretourneerd worden en producten die speciaal voor u zijn ingekocht.