Over ons

SmartVerlichting.com is een website van het bedrijf SmartVerlichting gevestigd in Haarlem, met een groot aanbod van verlichtingssystemen met de nadruk op slimme verlichting. Slimme verlichting is verlichting wat aangestuurd kan worden met een smartphone, tablet of afstandsbediening en is een sterk groeiende markt. Op dit moment is het meer dan een trend en zie je dat steeds meer mensen iets op dit gebied kopen en soms hun hele huis ermee vol maken.

Wij streven ernaar om het bestel en betaalproces voor de klant zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze website probeert kort en bondig de juiste informatie omtrent de producten te geven en overbodige informatie achterwege te laten. Mocht u eerst meer informatie willen over bijvoorbeeld de uitwisselbaarheid van verschillende producten, neemt u dan contact met ons op, bij voorkeur per E-mail of via de contact pagina.

Slimme verlichting is verlichting wat aangestuurd kan worden met een smartphone, tablet of afstandsbediening en is een sterk groeiende markt. Op dit moment is het meer dan een trend en zie je dat steeds meer mensen iets op dit gebied kopen en soms hun hele huis ermee vol maken.

Belangrijke merken die wij voeren zijn o.a.:

SmartVerlichting is de handelsnaam en de naam van de website die eigendom is van en beheerd wordt door Istos Media, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 62523023.

SmartVerlichting
Narcisplantsoen 79
2015 AK  Haarlem
Tel. 023 369 0038 (12-18u)

KvK Amsterdam: 62523023
BTW-nr: NL001538754B74

www.istosmedia.nl

Volg ons ook op social media: