Slimme buitenverlichting

Ben jij bezig om jouw woning ‘smart’ te maken? Slimme verlichting is niet alleen handig voor binnen, maar kan ook buiten gemakkelijk geplaatst worden. Zo ben je ook in de tuin of op het terras van alle gemakken voorzien. Net zoals de binnenverlichting zijn slimme buitenlampen vaak LED lampen, die niet alleen eenvoudig te bedienen zijn, maar ook nog eens energie besparen. De smart lampen zijn op verschillende manieren te bedienen en bieden vele voordelen.

Smart verlichting app

Vind je het niet fijn om in een donker huis of tuin thuis te komen? De smart verlichting zorgt ervoor dat je voordat je thuiskomt al de lampen aan kan zetten. Zo kom je nooit meer in het donker thuis! Hiervoor hoef je alleen een app te installeren, die al jouw smart apparaten aan elkaar kan koppelen. Zo heb je zowel thuis als onderweg altijd een duidelijk overzicht van jouw apparaten, en kan je ze volledig naar wens instellen.

Buitenverlichting bedienen

De buitenlampen kunnen op verschillende manieren aangezet en aangepast worden:

Met een afstandsbediening kan je de lampen van veraf bedienen. Als je er binnen bijvoorbeeld achter komt dat je de lampen buiten nog aan hebt staan, kan je deze gemakkelijk uitzetten met de afstandsbediening. Zo hoef je niet eerst weer naar buiten om op een knopje te drukken.

Via een app op je mobiele telefoon of tablet heb je veel mogelijkheden om de lampen niet alleen aan of uit te zetten, maar ook verder aan te passen. Zo kunnen er verschillende kleuren worden ingesteld, of kan je de felheid van de lampen naar wens aanpassen.

Sommige lampen kunnen ook met spraak bestuurd worden. In dit geval zeg je duidelijk “licht aan”, waarna de lampen vervolgens aan zullen springen.
Je kan de lampen ook zo instellen dat ze op een bepaalde tijd automatisch aan gaan, bijvoorbeeld rond de tijd dat het donker wordt.

Je kan de buitenverlichting ook via een bewegingssensor aan zetten, deze zal dan aanspringen zodra je in de buurt van de sensor komt. Naast alle moderne mogelijkheden kan je natuurlijk ook gewoon kiezen voor een schakelaar.
Slimme verlichting

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om hun huis te verduurzamen. Door slimme LED lampen in en om het huis te plaatsen draag je hier ook je steentje aan bij. Je lampen hoeven niet de hele tijd aan te staan, maar kunnen ook met een bewegingssensor of op een vooraf ingestelde tijd geactiveerd worden. Daarnaast hebben LED lampen een erg lange levensduur, deze gaan wel 15.000-50.000 uren mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.smartverlichting.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 53 reviews.