Met slimme producten zorg je voor meer gemak. Zo schakel je jouw verlichting in met een app of via een slimme speaker en kan je met een sensor je huis automatiseren. Of gebruik een smart stekker om je huidige apparaat te bedienen via de app. Zo maak je ieder product in huis smart.


Weergave:
 

In een Smart Home vind je allerlei apparaten, zoals tv’s, lampen, maar ook radiatoren die met elkaar kunnen communiceren. Ze wisselen informatie met elkaar uit met behulp van middelen zoals WiFi of Bluetooth. Veel dagelijkse handelingen, zoals het bedienen van de LED lampen, hoef je door middel van de smarthome niet meer zelf te doen. In een slim huis wordt alles voor je geregeld. Maar dat is nog niet alles. Je kunt niet alleen apparaten binnenshuis bedienen, maar ook buitenshuis. Zo gaan bijvoorbeeld de lampen in je huis automatisch aan zodra je de woning binnenloopt en gaat de slimme tuinverlichting aan als de zon ondergaat, dit is elke dag een iets andere tijd.

 

Verlichting

Sensoren ontsteken de verlichting als een persoon in de buurt komt en doven ze als er niemand meer is. Elektronische dimmers om de sterkte van de verlichting aan te passen aan de behoefte. Als u het huis verlaat gaan alle lichten uit en de verwarming op nachtstand. Als u gaat slapen: met één schakelaar gaan alle lichten uit.

Instellen van een bepaalde sfeer: Romantische sfeer: weinig licht en romantische muziek, Werksfeer: veel licht en geen muziek, Leessfeer: veel licht op een bepaalde plaats en rustige muziek.

Creëren van diverse scenes voor elk moment. Alle lampen worden door een druk op de knop aangepast aan het vooraf ingestelde moment. Verlichting laten knipperen wanneer de deurbel gaat. Synchroniseren met de televisie. De lampen nemen de kleuren aan die worden weergegeven op de televisie. Verlichting automatisch inschakelen bij zonsondergang.

 

Efficiënt energieverbruik

Tijdsinstelling laat bepaalde apparaten (bv. wasmachine, koffiezetapparaat, sauna) op het juiste moment opstarten. Door stroomvreters zoals de vaatwasmachine en wasmachine alleen in de daluren tegen een voordelig tarief te laten draaien. Door bepaalde stopcontacten te deactiveren als u de woning verlaat. Zwembadstofzuiger treedt in werking als er een bepaalde graad van vervuiling is bereikt en/of start minstens eenmaal per week. Bij het openzetten van een raam de verwarming in die kamer automatisch omlaag laten gaan.

 

Smart Home Beveiliging

Een Smart Home kan ook met een Smart Home Beveiliging veiliger worden met slimme producten. Door middel van een melding op de telefoon als er niemand thuis is. Het openen en sluiten van sloten door personen met de gepaste sleutel, bijvoorbeeld een RFID-tag en registratie welke personen zich waar en wanneer bevinden, in het bijzonder openen en sluiten van garagepoorten.
Parlofonie, al dan niet met camera en beeldscherm die doorschakelt naar de gsm. Inbraakalarm, hetzij met licht en geluid, hetzij per telefoon of sms naar bewakingscentrale of politie.
Het huis is beveiligd tegen Brand of rook middels een alarm met geluid of telefoon naar brandweer of bewakingscentrale of in werking stellen van sprinkler op basis van slimme rookmelders.
Met bewakingscamera's voor particulier gebruik kunt u het huis, aparte ruimte of tuin en buitenruimte monitoren. Er zijn camera's voor binnen en buiten gebruik.


Laatst bekeken producten

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

  Powered By IstosMedia - SmartVerlichting.com © 2018 - 2021