Veel gestelde vragen SmartVerlichting.com | Slim en Verlicht

Kan ik een online bestelling bij u ophalen?
Bestellingen kunnen in Haarlem enkel op afspraak afgehaald worden. Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op.

Wat is jullie levertermijn?
Wij streven er altijd naar uw bestelling, met 1 a 2 werkdagen na ontvangst van de betaling, binnen Nederland en België, bij u te hebben afgeleverd. In andere EU landen geldt 1 tot 5 werkdagen.

Hoezo ontvang ik meerdere pakketten?
Om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren, kan het voorkomen dat u meerdere pakketten ontvangt. Ook kan het voorkomen dat niet alle pakketten op dezelfde dag bij u worden aangeboden. Uiteraard krijgt u per pakket een Track & Trace e-mail toegezonden. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken.

Kan ik gebruik maken van afleverpunten?
Indien u uw bestelling wilt laten afleveren bij een pakket depot bij u in de buurt, dan kunt u dit selecteren tijdens het afrekenproces. Wij selecteren dan een pakket afhaalpunt dat bij het door uw opgegeven leveradres in de buurt zit. Uiteraard krijgt u een Track & Trace e-mail toegezonden waarin u de levering kunt volgen.

Is dit armatuur dimbaar?
In combinatie met een dimbare LED lichtbron is het geheel dimbaar, zit er al een vaste (LED) lichtbron in het armatuur dan zal er altijd dimbaar bijstaan als het dimbaar is.

Kan dit armatuur in de badkamer gebruikt worden?
In badkamers zijn verschillende zone’s te vinden die aan verschillende IP waardes moeten voldoen. Zo moet er 60 cm rondom het bad en de douche minimaal IP44 worden gebruikt en mag er daarbuiten IP21 gebruikt worden. Verdere uitleg vind u op de pagina IP waardes.

Zit er en lichtbron bij deze armatuur?
Tegenwoordig worden steeds meer armaturen van een vaste LED voorzien. Indien er een lichtbron bij de armatuur geleverd wordt, staat dit er nadrukkelijk bij. Indien er geen lichtbron bij de armaturen zit, staan de passende lichtbronnen bij de gerelateerde producten, onderaan de betreffende productpagina.

Staat uw vraag er niet bij?
Neem a.u.b. contact met ons op, wij helpen u graag verder.