Onze Merken /

Woox

WOOX is een populair merk voor Smart IoT en AI-producten, hoogwaardige slimme oplossingen, gebruiksvriendelijke producten voor thuisgebruikers tegen een betaalbare prijs. Deze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en uw huis slimmer, veiliger en energiezuiniger te maken.


Weergave:
  1 / 6  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5 6  

WOOX is een strategische partner voor 's werelds snelgroeiende Smart home cloud provider TUYA Smart, alle WOOX-apparaten worden "aangedreven door TUYA"-apparaten waardoor de WOOX-apparaten compatibel zijn met alle andere TUYA-producten over de hele wereld. Alle WOOX-producten zijn Retail-klaar verpakt in een aantrekkelijke WOOX-layoutverpakking inclusief meertalige handleidingen die de installatie van elk WOOX-apparaat een "piece of cake" maken. WOOX-apparaten hebben een zeer gebruiksvriendelijke opzet en verbinden ze met de WOOX Home-app die gebruikers kunnen downloaden en installeren vanuit de Google Playstore of Apple Appstore, het downloaden en gebruiken van de WOOX Home is gratis.

Stembediening
Alle WOOX-apparaten ondersteunen de spraakbedieningsservices van Amazon Alexa en Google Assistant, om dit een eenvoudig proces te maken, hebben we een directe toegang tot deze services geïntegreerd vanuit onze WOOX Home-app. WOOX-apparaten ondersteunen ook het werken met IFTTT.

Ons WOOX-portfolio bestaat uit drie hoofdcategorieën: POWER, LIGHTING en SECURITY. Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd door ons eigen fabrieksteam in Shenzhen, China. In Europa is ons belangrijkste logistiek- en ondersteuningscentrum gevestigd in Zundert, Nederland.

WiFi en Zigbee
WOOX-portfolio bevat op WiFi gebaseerde producten die u rechtstreeks op uw WiFi-router kunt aansluiten en we hebben op Zigbee gebaseerde producten waarvoor een Zigbee-gateway nodig is om de apparaten met uw netwerk te verbinden. De Zigbee-gateway wordt ook geleverd door WOOX, maar is niet altijd nodig als u al thuis een Zigbee-gateway van een ander merk hebt, kunnen WOOX Zigbee-apparaten ook verbinding maken met de meeste andere Zigbee 3.0-gateways.

WOOX is een geregistreerd Europees handelsmerk geboren in juni 2018.
WOOX Home is een geregistreerde Europese handelsnaam.
Alle WOOX-producten vallen onder de officiële kwaliteitscertificeringen voor gebruik in Europa.


Laatst bekeken producten

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

  Powered By IstosMedia - SmartVerlichting.com © 2018 - 2021