Onze Merken / Woox /

WOOX R6087 Smart Plug EU, Zigbee

WOOX R6087 Smart Plug EU, Zigbee WOOX R6087 Smart Plug EU, Zigbee
WOOX R6087 Smart Plug EU, Zigbee WOOX R6087 Smart Plug EU, Zigbee
WOOX R6087 Smart Plug EU, Zigbee
Bedien uw huishoudelijke apparaten waar u ook bent. Op het werk, op vakantie, waar u ook bent: bedien uw huishoudelijke apparaten op afstand met de WOOX Smart plug. De Slimme stekker kun je...

Artikelnummer

1060928

Verwachte levertijd

Direct leverbaar

€ 9,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Bedien uw huishoudelijke apparaten waar u ook bent. Op het werk, op vakantie, waar u ook bent: bedien uw huishoudelijke apparaten op afstand met de WOOX Smart plug.

De Slimme stekker kun je simpelweg in een stopcontact stoppen, je opent op je telefoon de WOOX Home app en koppelt de Smart plug met de app zodat je de Smart plug aan of uit zet of je stelt middels de app een timer in wanner de plug stroom geeft en wanneer stopt.

Zo vergeet jij nooit meer de stroom af te zetten van een apparaat of van een verlengsnoer met meerdere apparaten die daarop aangesloten zijn, handig en vooral zuinig. Maar nu komt de verrassing, doordat de WOOX slimme stekker en app samen werken in een cloud omgeving kun jij dus ook op afstand via de WOOX Home app de Smart plug bedienen.

En een leuke bijkomstigheid is dat de WOOX producten volledig te koppelen zijn en ondersteund worden door Amazon Alexa, Google Assistant.
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

  Powered By IstosMedia - SmartVerlichting.com © 2018 - 2021