Smart Home / Smart Sensoren /

ZPIR-8000 Zigbee Bewegingssensor

ZPIR-8000 Zigbee Bewegingssensor ZPIR-8000 Zigbee Bewegingssensor ZPIR-8000 Zigbee Bewegingssensor ZPIR-8000 Zigbee Bewegingssensor
ZPIR-8000 Zigbee Bewegingssensor ZPIR-8000 Zigbee Bewegingssensor ZPIR-8000 Zigbee Bewegingssensor ZPIR-8000 Zigbee Bewegingssensor
ZPIR-8000 Zigbee Bewegingssensor
Deze slimme ZPIR-8000 Draadloze Bewegingssensor is gemaakt voor comfort. Je hoeft niet meer te zoeken naar de lichtknop als je die donkere garage binnenloopt.

Artikelnummer

ZPIR-8000

Verwachte levertijd

Direct leverbaar

€ 33,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Gemak in beweging

De mogelijkheden zijn eindeloos. Je hoeft niet meer te zoeken naar de lichtknop als je die donkere garage binnenloopt, of laat automatisch een zacht nachtlampje aangaan als de kinderen ’s nachts naar de wc gaan. Deze slimme ZPIR-8000 Draadloze Bewegingssensor is gemaakt voor comfort. Bespaar ook gemakkelijk energie door de lampen automatisch uit te laten schakelen als er geen beweging meer wordt gedetecteerd. Ideaal voor diegenen die vaak de lichten vergeten uit te doen!

 

Comfort binnen handbereik

Verbind de slimme bewegingssensor met het Z1 ZigBee Control Station of ICS-2000 Internet Control Station om regels voor de sensor in te stellen naar jouw wensen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld via de gratis KlikAanKlikUit app instellen wanneer de sensor actief is*. Hiermee wordt onder andere geprogrammeerd dat de sensor ingeschakeld wordt bij zonsondergang en weer uitgeschakeld bij zonsopkomst. Met de app zijn eindeloze mogelijkheden binnen handbereik! *Het Z1 ZigBee Control Station of ICS-2000 Control Station is vereist voor gebruik met de app.

 

Veilig van huis

Deze smartsensor biedt niet alleen comfort, voeg deze sensor toe aan de beveiliging van jouw huis. Zo kan bijvoorbeeld ingesteld worden in de app dat de lampen gaan knipperen als er beweging gedetecteerd wordt of ontvang een pushmelding op je smartphone of tablet. Ideaal voor als je op reis bent!

 

Gemakkelijke installatie

De bewegingssensor kan gemakkelijk worden geplaatst op elke ondergrond of opgehangen worden aan een muur, een installateur is niet nodig. De sensor biedt comfort en beveiliging voor de lange termijn met zijn lange batterijduur en batterijlevel indicatie in de app.

 

Ontdek nog meer comfort

Deze ZPIR-8000 Draadloze Bewegingssensor is onderdeel van de Premium Line. Dit betekent dat deze sensor kan worden gecombineerd met andere Premium Line producten, te herkennen aan de letter Z aan het begin van de productnaam. Met deze productlijn kies je voor ultiem comfort en controle in elke kamer, elke gelegenheid en elk moment van de dag.

 

Specificaties

Detectiebereik 8 meter
Detectiehoek: 120 graden horizontaal, 60 graden verticaal
Toepassingsgebied: Binnen
Afmetingen (HxBxD): 55 x 42 x 42 mm
Inhoud verpakking:
- Draadloze bewegingssensor
- Bevestigingsmaterialen
- Handleiding
Product type:
Ontvanger, Zender Frequentie: ZigBee (2.4 GHz)
Voeding: 2x AAA-alkalinebatterijen van 1,5V (niet inbegrepen)
Item no. 70170

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

  Powered By IstosMedia - SmartVerlichting.com © 2018 - 2021